Българският актьор Юлиан Костов се присъединява към третата част на спечелилия награда Еми оригинален

...
Българският актьор Юлиан Костов се присъединява към третата част на спечелилия награда Еми оригинален
Коментари Харесай

Юлиан Костов ще играе в третия сезон на „Белият лотос

Българският актьор Юлиан Костов се причислява към третата част на спечелилия награда „ Еми "  оригинален сериал на HBO от Майк Уайт – „ Белият лотос ", оповестяват от Warner Bros Discovery (България). Премиерата е планувана за 2025 година.

Костов към този момент е прочут в ефира на HBO с функциите си в „ Подстанция Темпъл ", „ Централа Берлин " и „ Аз, вещицата ", както и от други интернационалните продукции. Изборът му за член на актьорския състав на хитовия сериал удостоверява мястото на актьорите ни на интернационалната сцена, поставяйки България още един път на картата на международната развлекателна сцена, разясняват от Warner Bros Discovery (България).

Сред оповестените по-рано артисти за трети сезон на сериала са Лесли Биб, Кари Кун, Франческа Корни, Никълъс Дюверней, Арнас Федаравичиус, Кристиан Фридел, Уолтън Гогинс, Дом Хетракул, Сара Катрин Хук, Джейсън Айзъкс, Мишел Монаган, Сам Нивола, Моргана О`Райли, Лек Патравади, Шалини Пеирис, Паркър Поузи, Наташа Ротуел, Патрик Шварценегер, Тайм Таптхимтонг и Ейми Лу Ууд.

Снимките на продукцията ще стартират през февруари и ще бъдат в и около Кох Самуи, Пукет и Банкок. Историята ще наблюдава нова група посетители в първокласен комплекс от веригата „ Белият лотос ". HBO си партнира с туристическата администрация на Тайланд, за да поддържа снимането и популяризирането на третата част.

Първата част, чиято премиера се състоя през юли 2021 година, получи 20 номинации за „ Еми "  в 13 категории и 10 победи, най-вече от всички състезаващи се в годината, в това число за извънреден лимитиран или антологичен сериал. Втората част, чиято премиера беше през декември 2022 година, се развиваше в Сицилия и получи 23 номинации за  „ Еми ", в това число за извънреден трагичен сериал, и се увенча с пет победи, напомня Българска телеграфна агенция.

Създател, сценарист и режисьор е Майк Уайт, изпълнителни продуценти са Уайт, Дейвид Бернад и Марк Камин.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР